pxc torelló

pxc torelló

miércoles, 29 de mayo de 2013

Pxc torelló posa amb evidencia a tots els grups del consistori amb la moció presentada sobre mes control sobre els immigrants que treballant sense contracte laboral i accedeixen als serveis socials de torelló




tots els grups de l’ajuntament de torelló accepten que els immigrants treballin sense contracte laboral i accedeixin als serveis socials barra lliure per tothom?
ciu,psc,erc i icv no varen donar suport a la moció de control de qui accedeix als serveis socials de torelló 



No es preocupin, aquesta moció, no sortirà per cap mitjà d'informació, només en aquest ple. és curiós que veritables demagogs com, vostès no sàpiguen sortir se airosos i necessiten tapar el que es diu és a dir la informació que es presenta.
Cada dia tant nosaltres com el poble de torelló és més conscient del seu comportament. De las seves arrels.
Anem a veure com surten airosos d'aquesta moció. perquè en negar la o discutir la. seran còmplices d'unes irregularitats Srs,

Tan equivocada és l'actitud xenòfoba de dir que els immigrants són la causa de tots els problemes com l'actitud paternalista de dir que tots són molt pogres  i que hi hagi barra lliure per a tothom. La immigració en sí no és ni bona ni dolenta, és inevitable. I com que és inevitable val més gestionar-la bé i no a cop de populisme i demagògia. Hi ha problemes de convivència, i "xocs culturals" i prejudicis i incomprensió. Cal ser-ne conscient i que qui correspongui treballi per a superar aquests entrebancs.

Com pot ser que hi hagi una gran quantitat de persones que no tinguin permís de treball i puguin viure? Be han de menjar i pagar les despeses que tinguin....Per tant, treballen.
I si treballen i no tenen permís de treball ni de residència vol dir que treballen de manera il•legal. I segur que en molts casos en condicions precàries. I molts seran víctimes de mafies i tràfic de persones.

D'altra banda, molts immigrants han vingut a fer feines poc qualificades. Potser no seria cap ximpleria pensar que moltes d'aquestes són retribuïdes de tal manera que si fossin feines legals i paguessin impostos no serien rendibles

vostès amb confonen, naveguen totalment, anem a veure, d'una banda si es parla d’immigració, tema per vostès tabú. ets xenòfob o racista expliqueu-me        Se'ls a de donar tot, però permeten per  l’altre banda que siguin explotats. Quina veritat és la seva?  Fan ulls grossos en segons quins temes, per totes bandes, per aquesta raó no permeten que es toqui el tema, no és així ?
La seva obligació és vetllar per la llei, no fer els ulls grossos, la seva obligació és detectar els casos de corrupció per les dues bandes .. L'explotació ha de ser perseguida i castigada així com l'abús de les prestacions socials, nosaltres mai ens hem queixat de les persones que utilitzen els servei, només dels que s'aprofiten de ells .I si hi ha algú  culpable, aquest  sol és l'administració , que parla molt, intercedeix massa i, tapa fora mida.          
De fet, no caldria "delatar" ningú...si es vol acabar amb la immigració il•legal una bona eina seria un creuament de les bases de dades des padrons municipals i Treball i Interior...És tan evident que sobta que ningú no hi hagi pensat.
Vostès tampoc no?
Vostès saben tan bé com jo, que aquí a torelló, hi ha aquestes irregularitats. i que la majoria de torellonencs ho saben, i no entenen com ho permeten.
Jo ho sé, perquè la veritat és que vostès no estan a l'alçada del que representant .Ni vostès com a equip de govern ni l'oposició..
Per tant, exigeixo un major control tant de l'explotador com l'explotat, per part de vostès.
Però el fet que siguin "il•legals" vol dir que són receptors de serveis pels que no contribueixen. Per tant, si la situació creix es pot arribar a un col•lapse. Així que el millor que es pot fer és que aquesta gent sigui "legal" i hi contribueixi, no?
A, i sobretot no tinguin la indecència de dir-me, de perquè només parlo d'immigrants, en aquesta moció, el que pretenem demostrar, no és el que intenta guanyar-se la vida com pot, per culpa de les decisions dels seus progenitors. sinó d'aquells que s'aprofiten d'un sistema, mal regulat i mal controlat. Ja que des benestar social, no es pot controlar si un treballa o no si és il • legal, i per descomptat no culpem els treballadors d'aquest departament com insinuen vostès per poder defensar se, sinó als que apliquen les lleis.

El més normal és que a sobre critiquin les meves paraules, cosa evident veient el seu comportament en vers a nosaltres. però tranquils la veritat sempre sortirà per més demagògia que vostès facin ja que els veritables amos del poble de torelló no són vostès sinó cadascun dels seus ciutadans. i ells seran els que els jutjaran en les properes eleccions no jo. El seu vot serà en contra, però el que preteníem ja s'ha consumat i no és la seva aprovació d'aquesta moció, sinó que ara també ho saben vostès que hi ha aquestes irregularitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario