pxc torelló

pxc torelló

martes, 28 de mayo de 2013

Els grups municipals de Torelló rebutgen una nova moció de PxC admetre que a torelló es treballa sense contracte laboral i que accedeixen als serveis socials de torelló es un fet que cap grup municipal no va poder desmentir però es mes fàcil amagar-se nosaltres denunciarem les irregularitats que ciu,psc,erc i icv sempre que tinguin a veure amb la immigració fan servir la seva demagògia. La crisis afecta a tothom per aquesta rao demanem mes control de qui accedeix als serveis socials de torelló.






Els grups municipals de Torelló rebutgen una moció de PxC per considerar-la xenòfoba
Política - Torelló - 28/05/2013

Tots els grups municipals de Torelló rebutgen la moció de PxC que insta l'Ajuntament a detectar immigrants que treballen sense contracte i que accedeixen als serveis socials. Tots els partits polítics van denunciar en la sessió plenària de dilluns al vespre "el seu contingut xenòfob", mentre que l'alcalde, Santi Vivet, va manifestar que la proposta de PxC és "desafortunada" i que "no hauria de tenir cabuda en aquest ajuntament". La regidora d'ICV-EuiA, Roser Mas, va dir que el consistori no té potestat "per fer funcions d'autoritat" i que qualsevol persona que tingui coneixement que s'ha comès un delicte "té l'obligació de denunciar-ho a les instàncies competents".

Des del PSC, Marc Fontserè, va manifestar tenir "vergonya aliena" i que per gust "hagués marxat del ple", però "la democràcia ens fa quedar aquí". Els socialista va citar una frase de W. Churchill que diu "els feixistes del futur es diran antifeixistes i demòcrates". Fontserè va afirmar que "és una moció amb un component racista que és digne de ser denunciat i feixista per ser repudiat". El socialista va expressar no entendre que PXC pretengui denunciar els veïns "en funció d'on han nascut" i va demanar-los que tinguessin "amor propi i dignitat per retirar la moció a temps", cosa que no van fer.

El portaveu d'ERC-JpT, Jordi Casals, també va fer referència que PXC sempre va en contra "dels dèbils" i amb una discriminació "segons l'origen i la religió". Casals va dir "constato que la ignorància fa ser molt valents" i que "sempre volen treure rèdit del conflicte". El republicà va mostrar-se content que una gran majoria de l'Ajuntament i del poble "no doni suport a propostes com aquesta". Des de CiU, Manel Romans, va explicar que l'Ajuntament no té competències en aquest sentit i que criminalitzar un grup de ciutadans "no es pot fer". Com a resposta a la moció de PXC va dir "Brams d'ase no pugen al cel".

Tots els grups també van tombar una altra moció presentada per PXC, en aquest cas en defensa del model comercial català.


Els grups municipals de Torelló rebutgen una moció de PxC per considerar-la xenòfoba
La moció presentada per PxC instava a l'Ajuntament a detectar immigrants que treballen sense contracte i que accedeixen als serveis socials

No hay comentarios:

Publicar un comentario