pxc torelló

pxc torelló

miércoles, 6 de marzo de 2013

Pxc torelló el proper 25 de març presentarem dos mocions la primera de suport als funcionaris i les retalldes de CiU i ERC, i la segona per instar al ajuntament de torelló a retira la antena de telefonia que esta instal•lada a la avinguda Pompeu Fabra a menys de 300 metres de l’escola Fortià sola amb el perill que això comporta per els infants.


PLATAFORMA PER CATALUNYA TORELLÓ
www.pxcatalunya.com e-mail:josepmaria7@hotmail.com tel. 639 887 203  
Josep Maria Soldevila i Miró, portaveu del grup municipal PxC a l’Ajuntament de Torelló, tal i com disposa la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, presenta per tal de ser inclosa en l’ordre del dia del proper Ple ordinari, la següent
MOCIÓ PRESENTADA PER  PLATAFORMA PER CATALUNYA  SOL·LICITANT  QUE S’ESTUDI LA POSIBILITAT DE TREURE LA ANTENENA DE TELEFONIA A LA  AV.POMPEU FABRA  I  S’ELABORI UN PLA ESPECIAL D'INFRAESTRUCTURES RADIOELÈCTRIQUES QUE REGULI LES INSTAL·LACIONS D’ANTENES DE TELÈFONIA MÒBIL
Atès que tenim coneixement t de l’informe elaborat  Ubicació: Escola Fortià Sola
Municipi: Torelló
Districte: Osona
Data d’elaboració de l'informe: 11/02/2013
Període mesurat: 01/01/2013 - 31/01/2013
Atès que la antena de telefonia   esta instal·lada a menys de 300 metres de l’escola Fortià sola i amb el perill que això comporta per els nens i nenes .
Atès que la liberalització del mercat de les telecomunicacions ha comportat el ràpid creixement de tots aquells elements de telecomunicació necessaris per prestar un servei de qualitat.
Atès que els serveis de telecomunicacions requereixen una infraestructura que afecta directament el territori.
Atès que existeix una evident preocupació social pels possibles efectes de les emissions de les antenes de telefonia mòbil en la salut dels ciutadans. Aquesta preocupació és compartida per part de la comunitat científica i, fins i tot per l’Organització Mundial de la Salut que va encetar un estudi epidemiològic al respecte per establir la seva incidència real, o la pròpia Unió Europea que recomanava el 1999 als països membres l’adequació de les seves legislacions estatals.
Atès que una de les recomanacions del Consell Europeu de 1999 reclamava restriccions segons les característiques particulars de la població més directament exposada.
Atès tot l’exposat, el ple de l’Ajuntament de Torelló ACORDA:
1.- Que s’elabori un Pla Especial d'Infraestructures Radioelèctriques que reguli les la possible instal·lacions a torelló  d’antenes de telefonia mòbil personal i altres serveis radioelèctrics de telefonia pública, que contempli com a mínim els següents criteris:
Elaboració, amb la participació dels operadors de telefonia mòbil, d’un pla d’implantació de tota la xarxa que fixi els emplaçaments i la tipologia de les antenes, així com la justificació de les solucions proposades i les possibles alternatives.
Utilització de la millor tecnologia disponible que sigui compatible amb la minimització de l’impacte visual i ambiental en les instal·lacions.
Desenvolupament de mesures de prevenció per a la salut de les persones, establint distàncies de seguretat a les zones habitades.
Declaració de tots els elements arquitectònics catalogats i del sòl rústic protegits com a zones lliures d’antenes.
Exigència d’una assegurança de responsabilitat civil que permeti cobrir els possibles problemes que se’n puguin derivar de la instal·lació d’antenes base de telefonia mòbil.
2.- Que s'obri una moratòria temporal la concessió de llicències per a instal·lacions d’antenes de telefonia mòbil fins que no estigui aprovada l’esmentat Pla Especial d'Infraestructures Radioelèctriques de antenes de telefonia.
3.s’estudi la possibilitat de  treure la antena de telefonia telefònica s.a  de la avinguda Pompeu Fabra  



PLATAFORMA PER CATALUNYA TORELLÓ
www.pxcatalunya.com e-mail:josepmaria7@hotmail.com tel. 639 887 203  
Josep Maria Soldevila i Miró, portaveu del grup municipal PxC a l’Ajuntament de Torelló, tal i com disposa la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, presenta per tal de ser inclosa en l’ordre del dia del proper Ple ordinari, la següent
Moció contra la supressió d’una paga extraordinària als funcionaris de Catalunya al 2013
Atès que la Generalitat de Catalunya ha fet pública la seva intenció de dur a terme una rebaixa salarial de la retribució extraordinària que reben els treballadors de la funció pública de la Generalitat de Catalunya al mes de juny, i que és equivalent aproximadament al 5-7% del seu salari anual. 
Atès que els treballadors públics de Catalunya acumulen una pèrdua de poder adquisitiu superior al 25% des de l’any 2008. La darrera retallada salarial que van patir va ser la supressió de la paga extraordinària  de Nadal del passat any 2012.
Atès que aquesta mesura se suma a d’altres contemplades en les Mesures de reducció de les despeses de personal per a 2013 exposades pel conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, en el punt tercer de la reunió amb motiu de la Mesa General de Funció Pública celebrada el 14 de febrer de 2012. Entre aquestes mesures figuren la no renovació de funcionaris que es jubilen o causen baixa, amb el consegüent deteriorament de les condicions laborals dels funcionaris.
Per tot això el Grup Municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de torelló  presenta al Ple de l’Ajuntament l’adopció dels següents acords:
Primer- Instar a la Generalitat de Catalunya a revocar la decisió de suprimir la retribució extraordinària prevista per al juny de 2013.
Segon-  Instar a la Generalitat de Catalunya a explorar altres fórmules d’estalvi en l’Administració pública, i a que prioritzi i respecti el bon funcionament dels serveis públics.
Tercer- Donar trasllat dels acords als grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya i als representants sindicals dels treballadors públics.






instal·lada a menys de 300 metres de l’escola Fortià sola,

No hay comentarios:

Publicar un comentario