pxc torelló

pxc torelló

miércoles, 20 de marzo de 2013

El senyor marc Fontserè i el PSC torelló amb dos anys de mandat no han presentat cap proposta per torelló es dedicant a fer demagògia quatre precs i preguntes el dia del ple, i parlar molt als medis de comunicació locals .han estat dotze anys al equip de govern de torelló tenim molts serveis que a dia d’ara no podem mantenir ,com piscina coberta ,piscina d’estiu amb unes condicions lamentables. Barreres arquitectòniques per tot torelló. Urbanitzacions sense pavimentar. Dos biblioteques per un poble de 14.000 habitants que tot sembla que serà el següent a tancar per no poder mantenir el servei. Un camp de futbol del barri que varen deixar abandonat amb les claus de la instal•lació a càrrec del propietari d’un bar . Una policia local des estructurada per la mala gestió que va portar a terme el psc. Deixar degradar places i parcs per faltar de manteniment. Dos guarderies que també a dia d’avui comencen a perillar per baixa natalitat ,cosa que també no entenem com es possible amb un poble de 14.000 habitants feia falta dos guarderies. I sort que varen sortir del equip de govern si no aguisin seguint fent parcs infantis com a la zona de el marta mata i l’institut. Com també com es possible fer dos instituts a la mateixa zona .no era mes lògic fe un a cada punta de torelló? Podríem seguir parlant de la mala gestió del psc a torelló però no acabaríem mai.¡¡¡¡ Mentrestant al PSC torelló l’interessa parlar del psc i el psoe cosa que sincerament a nosaltres ni als torellonencs ens interessa poc. Amb nosaltres ens interessa mes els torellonencs i els problemes que estan patint a causa de la crisis que per cert el seu partit conjuntament amb el pp son correspon sables.


Dimecres, 20 de Març de 2013

Marc Fontserè diu que "cal renovar la formació política del PSC i del PSOE"
Política - Torelló - 19/03/2013

Preguntat per com veu la relació entre el PSC i el PSOE, Marc Fontserè, portaveu del partit a Torelló, no va dubtar en dir dilluns al programa ´Consistori´ de Ràdio Ona que "és complicada". Fontserè va afirmar que actualment es viu una situació "molt difícil" tant a Catalunya com a Espanya i que segons les enquestes el PSOE "no arribaria en aquests moments als 100 diputats", una culpa que en part atribueix al partit del qual forma part. Des del seu punt de vista tampoc ajuda que Alfredo Pérez Rubalcaba "s´identifiqui amb el passat" i, per tant, creu que cal renovar la formació política "tant a Espanya com a Catalunya".

El portaveu del PSC a Torelló va explicar que seria un fracàs tant per a Catalunya com per a Espanya que el PSOE "entrés a Catalunya amb una federació tal i com està en d´altres comunitats autònomes". És en aquest sentit que va dir que seria "dolent" per la convivència "de Catalunya i Espanya".

El portaveu del PSC a Torelló va assegurar que no es planteja deixar la militància, tot i que sí que ho ha pensat en alguna ocasió. Marc Fontserè creu que el millor que pot fer és "treballar pel país amb un partit que encara defensa la meva ideologia".

També preguntat pel les paraules del secretari general del PSOE a Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que va dir fa uns dies que veia difícil que PSOE i PSC poguessin continuar junts; Fontserè va dir que Vara no s´ha plantejat "perquè els jubilats de Catalunya han de pagar un euro més que els extremenys, perquè la gasolina és aquí més cara o perquè els nens a Extremadura tenen ordinadors a les aules a diferència de casa nostra, i quan som nosaltres els que ho financem".


Marc Fontserè diu que
Marc Fontserè.

No hay comentarios:

Publicar un comentario