pxc torelló

pxc torelló

lunes, 28 de enero de 2013

pxc torelló abandona el ple municipal el dilluns 28 de gener

A veure, si per una vegada per totes deixem clar la nostra indignació, davant una aptitud digna de la sèrie telivisiva "joc de trons." Per part d'aquest consistori.

El seu menyspreu cap al poble de torello i en conseqüència als seus ciutadans. Aquí tot si val si es pot amb això silenciar, tapar o apartar un partit polític, en el qual han dipusitat la seva confiança una part important de ciutadans de torelló.

Descrivim els fets:
Fem un recorregut per aquests gairebé dos anys de legislatura.
D'una banda, un cop definit aquest consistori, vam ser insultats amb tot tipus de comentaris capciosos, del tipus feixistes, incendiaris, xenófogos etc. Per gran part de partits d'aquest consistori .. Cosa que denota un menyspreu per les idees d'altres persones, les quals s'aparten de la seva idea preconcebuda de democràcia i llibertat de pensament '

Passats alguns mesos, s'adonen que el nostre ímpetu de treball els desborda, conclusió: en comptes de posar-se la granota de treball, es treuen de la màniga un nou ROM, per així, apartar-nos definitivament d'aquest consistori.
No ho aconsegueixen del tot, perquè no es pot apartar, la veritat. Ja que vostès només fan servir " LA SEVA VERITAT".

Se'ns prohibeix presentar més de dues propostes o mocions per ple, se'ns limita el temps d'exposició, se'ns limita els Pregs i preguntes, se'ns prohibeix exposar o presentar mocions que no s'ajustin o limitin al poble de torello, i per descomptat , se'ns vota en contra totes, dic totes les mocions presentades per PxC, per part de tots si dic tots els grups polítics d'aquest consistori.
Tant per part de l'equip de govern, com de la mateixa oposició.

Tot i això, nosaltres continuem la nostra feina, perquè nosaltres si creiem amb el que fem, vostès per descomptat no 

..
Hem aguantat les seves impertinències una i altra vegada, hem aguantat la seva falta de respecte, de dignitat i d'abús de poder i falsedat una i altra vegada.

Es silencia la nostra veu per part de gairebé tots els mitjans d'informació, els quals vostès manipulen .. No fos cas que la gent es doni compte de la veritat, repeteixo la veritat que es diu i es mostra dia derrera dia emb aquest consistori de la seva inaptitud 

S'ha mostrat un odi suprems cap a nosaltres per part de la sr. MAS, quan ja va deixar clar les seves intencions des del primer dia, acusant-nos sense solta ni volta, d'alguna cosa que, com ja ha demostrat, aqueste sra manca per complet, 

De llibertat de pensament, solidaritat amb els altres i respecta .no només als altres ,si no a la seva mateixa persona.

Ningú ha fet res, ni dit res Valen més els seus escassos 300 vots, que els nostres més de 800. . diguin-per favor que aquí a torelló, hi ha ciutadans de primera i de segona, segons el seu criteri, segons vostès. Gent que pot fer el que li vingui de gust, i gent que ni tan sols pot expressar les seves inquietuds 
Diguin-ho d'un vegada per sempre

Mirin la seva aptitud aquest mes de gener, ha estat totalment desonesta, no han fet més ni menys que mostrar a tots, la seva implicació a la vulgaritat, a l'esclavitud d'idees, i com no a la seva total inaptitud. cap el poble de torello
.
El nostre treball sempre està en dubte, no per falta de context o de forma sinó perquè el presenta el nostre grup, per a vosaltres. PxC no existeix en aquest consistori i l'ha demostrat contínuament, fins al punt d'acusar, en un debat de ràdio, a funcionaris d'aquest ajuntament, de passar-nos informaciò privilegiada,
per la sr MAS., si vostè sra MAS
Sense cap prova, cosa denunciable, i que vostès han fet cas omís. Si aquest fet l'hagués perpetrat PxC. En aquest moment ja estaríem denunciats, i posats emb dubte ¿no creuen vostès?

Aquest fet hasta el puc comprendre, ja que demostra la nostra feina impecable, i ems consecuencia, la seva ineptitud sobre ella .
.
Per si fos `poc, presentan unas mocions de l'frakin Tots els grups CiU P, PSC, ERC, junts per torelló icv i la CUP i ens comuniquen que nosaltres no ens si podem adherir que no ens si volen a la mocions , pro si a la CUP 
Fins on ha arribat la seva total menyspreu per la democràcia, que pot adherir un partit que no té representació en aquest consistori i nosaltres no.,
Si sra MAS EL seu odi cap a nosaltres traspassa el llindar de l'estupidesa del que estableix
Fins i tot es va atrevir a dir A la comissió informativa, que no ens volia en aquesta moció, que la presentava vostè i que nosaltres no teníem representació parlamentària, vagi excusa més infantil,

SR. MAS treballi que és la seva obligació, o dimiteixi, perquè no representa el seu escàs nombre de ciutadans.
No coneix els termes que tant proclama de llibertat solidaritat i fraternitat, perquè només els nomena als quatre vents però, no els pràctica, (nosaltres si)

Però clar, com la nostra decepció cap a tots vostès és latent, i saben vostès que no ens rendim tan facilment,
Perquè sra MAS. "Un home que no arrisca res per les seves idees, o no valen res les seves idees, o no val res l'home"
El seu problema, no és la desobediència civil, el seu problema és l'obediència civil a l'estupidesa del que estableix ..
La llibertat no consisteix en fer el que ens agrada, sinó en tenir el dret de fer el que devem. 
Però clar per vostès només són paraules ,que més podem esperar veient la seva aptitud
..
Bé seguint amb l'exposició dels seus fets, ve el sr. De ADIF I.no ens comuniquen res de res, però si a la CUP, que repeteixo no té representació.

Es concentren dos vegades una dimecres i una altra el divendres es comunica a tots ELS GRUPS, a nosaltres no. Repeteixo si a la CUP.

Nosaltres participem en aquesta concentració però com ciutadans de segona segons vostès. Això si esperant que no estigesim presents per poder acusar-nos públicament de no haver assistit.
Sembla que els grups d'esquerres estan posant la seva llavor per així poder governar en majoria el dia de demà ..
. Per 'altra banda, CiU, ERC-JPT, PSC, ICV-EUiA i la CUP presentaran una Proposta de Resolució al Parlament de Catalunya on s'insta al govern de la Generalitat a defensar Davant del govern de l'Estat la necessitat del Servei de venda de bitllets i d'atenció al viatger a l'estació de tren de Torelló. També és demana que el govern de la Generalitat vetlli perque s'inclogui Torelló Dins la zona de rodalies de la línia R-3.

Finalment es treuen aquestes dues mocions d'urgència, que se'ns envien el divendres al migdia, a nosaltres ni se'ns comenta. Se'ns presenten i punt.

Mirin vostès com la nostra paciència té un límit, i la nostra honestedat, sempre a estat posada en dubte. No els anem a votar cap de les seves mocions d'aquest ple,ja que no les podem representar, ens neguem rotundament a participar en aquesta farsa, muntada per vostès cap a nosaltres.

Només votarem el que per a nosaltres si és lícit les propostes que representa el poble, no els sevas mocions, si volen poden trucar a la CUP. Perquè voti per nosaltres,
llàstima que no sigui legal, això els molesta no? Sinó, per descomptat que accedirien amb gust.
Arribat a aquest moment , ja que són vostès la màxima autoritat, diran que prefereixen
Que abandonem EL CONSISTORI DURANT L'EXPOSICIÓ I VOTACIÓ DE LAS SEVAS MOCIONS, O que romanguem EN SILENCI DURANT ELLES.

No hay comentarios:

Publicar un comentario