pxc torelló

pxc torelló

viernes, 4 de enero de 2013

La incompetència del equip de govern de torelló perdem cursos i subvencions sort que la generalitat es CiU i ERC tal com el ajuntament de torelló


El SOC denenga dos dels tres cursos demanats per l'Ajuntament de Torelló
Economia - Torelló - 03/01/2013

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha desestimat dos dels tres cursos que des de l’Ajuntament de Torelló havien demanat. Manel Romans, regidor de Promoció Econòmica, va explicar en el ple del passat dijous que s’havia demanat el d’Atenció Sociosanitària amb Institucions, un de monitor de lleure, i un d’Iniciació a Internet. Aquest darrer és l’únic que la Generalitat subvencionarà. Romans va assenyalar que “és una sorpresa per nosaltres que no ens hagin donat el d’Atenció Sociosanitària”, ja que es feia des del 2003. El regidor va explicar que s’havia parlat amb el Departament i que “ens han contestat que les avaluacions que hi havia hagut a l’últim curs eren per sota d’altres institucions”.

El regidor va afegir que “hem intentar recuperar-lo però aquest any ja el donem per perdut, però seguirem treballant per aconseguir-lo de cara l’any vinent”. Va mostrar el seu desacord en la resolució del SOC “ja que a més ens van avisar a quatre dies de començar el curs” i va concloure que les persones que estaven inscrites “ja s’han recol·locat a altres llocs de la comarca on el fan”.


El SOC denenga dos dels tres cursos demanats per l'Ajuntament de Torelló
Alguns regidors de l'equip de govern de Torelló en el darrer ple

No hay comentarios:

Publicar un comentario