pxc torelló

pxc torelló

viernes, 4 de enero de 2013

Comerciants dividits a torelló que far el senyor regidor de comerç Jordi casals per unir els comerciants?


El diputat de Comerç es reuneix amb l'Ajuntament i les associacions de comerciants
Comerç - Torelló - 19/12/2012

El diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, va ser dimarts a Torelló per explicar l’estratègia de treball en la dinamització comercial que estan impulsant des de la institució de govern local. Es concreta, segons Subirana, en treballar coordinadament entre “la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i les agrupacions de comerciants”. El diputat va exposar que es tracta “d’anar tots a la una” i de posar sobre la taula “no només els mitjans econòmics i tècnics”, sinó també “aquelles accions comercials que des de la pròpia ciutat o poble es volen desenvolupar sempre sota el paraigües d’una sola associació”. En aquest sentit va manifestar que els interessa tenir “un interlocutor únic per a poder arribar a tot arreu”.

La voluntat és que això es reculli amb la signatura d’un conveni aquest proper 2013. L’objectiu és, segons Jordi Subirana, “posar totes les eines per créixer comercialment”, evitar que la gent “vagi a comprar a Vic o a Manlleu”, i que la “la gent de la comarca vingui a Torelló” i el municipi tingui “un comerç fort”. Des de la Diputació de Barcelona volen que els comerciants tinguin clar que “si van units sumaran esforços i hi guanyaran tots”, malgrat que no estiguin en la mateixa zona” i tenint en compte que cada municipi té “la seva singularitat i problemàtica”. Per això va dir que “si anem dividits hi perd el poble i també els comerciants”. Durant la reunió, el diputat va apuntar una nova línia de treball que consisteix en treballar campanyes conjuntes entre “els mercats municipals i el comerç en general”. El regidor de Comerç, Jordi Casals, diu que des de l’Ajuntament ja ha desenvolupat aquesta línia de treball “en els darrers mesos”.

En primer lloc el diputat va mantenir una reunió de treball amb l’alcalde, Santi Vivet, i el regidor de Comerç, Jordi Casals, al despatx d’alcaldia; i posteriorment es va adreçar a les dependències de Promoció Econòmica a l’edifici de La Cooperativa, on es van reunir amb representats de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i l’Associació de Marxants del Mercat Municipal. La visita de Jordi Subirana a Torelló sorgeix d’una reunió prèvia amb l’alcalde i el regidor de Comerç a Barcelona on li van exposar les inquietuds que tenien respecte el comerç de Torelló, mentre que des de la Diputació van explicar-los les mesures i mitjans que posen a disposició dels municipis en l’àmbit del comerç.

Arxiu de so:
Jordi Subirana, diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona


El diputat de Comerç es reuneix amb l'Ajuntament i les associacions de comerciants
El diputat es va reunir amb les agrupacions de comerciants a la sala d'actes de La Cooperativa.
El diputat de Comerç es reuneix amb l'Ajuntament i les associacions de comerciants
El diputat, Dordi Subirana, amb el regidor de Comerç, Jordi Casals, i l'alcalde, Santi Vivet. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario