pxc torelló

pxc torelló

martes, 31 de diciembre de 2013

Resposta al senyor jordi casals aprenent de politic i vividor

Sr. casals, la seva incultura no límits, com li va fer veure el seu amic Jordi. Vostè és incapaç de veure res que no sigui el seu propi ego. Té totes les virtuts que detesto i cap dels vicis que admiro. No té cap enemic, però és profundament detestat pels seus amics. Procuri de les seves paraules, per si no ho sap, no cap futur com polític, ha espatllat aquesta paraula. amb el seu comportament, un servidor li pararà els peus, temps al temps, com? demostrant que no és apte per representar gent honrada que confia en vostè, no dubti que em sigui molt difícil, no té res a defensar només la seva incompetència com a polític i no diguem com a persona.

JOSEP Mª SOLDEVILA


Escrit blog jordi casals CRITICAN PXC TORELLÓ

I aquestes setmanes també hem tingut el Ple del pressupost de l'ajuntament, que puja 14,7M d'euros. L'equip de govern vam comptar amb el suport del PSC per aprovar-los (a canvi del compromís a actuar al Camp del Montserratí, que ja hi comptem a petició de l'AAVV del Barri de Montserrat, i de fer plans d'ocupació), el vot en contra d'ICV (perquè "CiU i ERC-JpT governem sols") i el no vot de PxC, que va abandonar el Ple a l'hora de votar. Abans del no vot, però, el portaveu de PxC va fer un discurs que serà memorable amb el pas dels temps per les formes, el to i el contingut. Va tornar a fer el somiqueta que se senten exclosos i que les seves opinions no valen per res. Després ja va passar a l'insult, diguem-ne així, i apuntant a un servidor. Em van titllar "d'àngel caigut" i "déu mitològic", que una cosa descarta l'altra (com em va fer veure l'amic Jordi), però vaja... Tot perquè ERC-JpT ens vam negar rotundament a acordar res amb PxC del pressupost. Ho vam dir durant la campanya electoral i ho mantenim, nosaltres no enganyem a ningú.
Després de fer l'espectacle de sortir de la sala de Plens (David Olivares, el més radical dels tres regidors, que ja s'ha de ser-ho per ser radical a PxC, va abandonar el Ple sense que s'acabés el debat posterior a les paraules del seu portaveu), en el torn de precs i preguntes, el mateix Olivares i el número 3 de PxC, Joan Manuel Castillo, van fer una bateria de preguntes dirigides a mi, com a regidor de Seguretat Ciutadana (de Comerç i Turisme no, que no els interessa), i em van demanar la dimissió per la carta del Fortià Subirats al Torelló carregant contra la Policia Local i un servidor, després que no es deixés entrar la policia al Bugatti una nit i l'endemà s'anés a fer un control administratiu. Ja veieu quin Nadal em desitgen els de PxC, titllant-me de dimoni i demanant el meu cap per UNA carta a un diari... Ei, i se'n senten tant orgullosos que pengen el discurs íntegrament al seu blog... llegiu-lo, no té pèrdua!
Bé, que acabeu de tenir unes bones festes tota la gent de bé!
02 Dec 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario