pxc torelló

pxc torelló

martes, 15 de abril de 2014

josep Maria. soldevila, de pxc torelló nou delegat de pxc a osona

Josep Maria Soldevila és el nou delegat comarcal de PxC en substitució de Marta Riera

La vigatana està en procés d’expulsió del partit

Especial: Crisi a PxC

 | Actualitzat el 11/04/2014 a les 13:19h
Robert Hernando, amb Josep Maria Soldevila, aquesta setmana a Torelló. Foto: PxC

Josep Maria Soldevila, portaveu de PxC a l’Ajuntament de Torelló, és el nou delegat comarcal del partit a Osona, en substitució de Marta Riera. Així s’ha decidit en una reunió que Soldevila ha mantingut aquesta setmana a Torelló amb Robert Hernando, vicepresident de la formació.
D’aquesta manera, Soldevila es posiciona clarament a favor de l’actual direcció de PxC en el conflicte que manté amb el fundador del partit, Josep Anglada. Marta Riera, que sempre ha fet costat a Anglada, està en procés d’expulsió del partit, segons ha informat un portaveu de PxC. El 30 de març se li va enviar un burofax notificant-li la decisió. Ara, Riera té 15 dies per presentar al·legacions.
Josep Maria Soldevila, nou delegat comarcal de PxC a Osona
Política - Torelló - 15/04/2014

El portaveu de PxC a l'Ajuntament de Torelló, Josep Maria Soldevila, és el nou delegat comarcal del partit a Osona, en substitució de Marta Riera. Així es va decidir en la reunió que Soldevila va mantenir la setmana passada a Torelló amb el vicepresident de la formació, Robert Hernando. D'aquesta manera Josep Maria Soldevila es posiciona a favor de l'actual direcció de PxC en el conflicte que manté amb el fundador del partit, Josep Anglada. Marta Riera, que sempre ha fet costat a Anglada, està en procés d'expulsió de PXC. El passat 30 de març se li va enviar un burofax notificant-li la decisió. Riera té 15 dies per presentar al·legacions.


Josep Maria Soldevila, nou delegat comarcal de PxC a Osona
Josep Maria Soldevila




No hay comentarios:

Publicar un comentario