pxc torelló

pxc torelló

domingo, 9 de marzo de 2014

Alguns dels Motius per que no s’ha de votar a CiU ,PSC ,ERC ,i ICV a torelló.


1.PXC vàrem denunciar que a torelló hi ha immigrants treballant amb negre fent feines a casa i que al mateix temps accedeixen als serveis socials de torelló.
CiU ,PSC ,ERC i ICV. ens varen tractar de racistes i que ells no podien fer res al respecte.
2.Tenim una piscina coberta que per la mala gestió del PSC i CiU ara tots els torellonencs tenim que pagar injectant cales dels nostres impostos. Feia falta una piscina coberta a torelló?
3.tots els grups excepte PXC torelló estan disposats a fer una sala polivalent torelló necessita una sala polivalent nosaltres creiem que no.
COM SEMPRE ELS TORELLONECS PAGAR.
4.Perque a torelló paguem les multes mes cares que tota la comarca de osona inclús paguem mes que Vic, qui te la culpa?
5.per que ens tracten de demagògia quant critiquem la poca seguretat de torelló, que amb CiU ,PSC, ERC i ICV. no els interessa la seguretat dels torellonencs?
6.PXC torelló  denunciem cada any per el carnaval de torelló la inseguretat, incivisme ,resposta dels altres grup fem demagògia que parlin amb tots els torellonencs afectats per agressions sexuals, atracaments ,agressions amb lesions. Etc.
7.pxc torelló em presentat mes de 70 mocions  I Propostes totes i cada una de ells pensant amb el be dels torellonencs CiU ,PSC, ERC i ICV las han votat totes encontra prefereixen anar encontra de PXC  que pensa amb els torellonencs.
8.Per que el psc presenta una moció per destinar el sobrant del romanent a ocupació quant saben que legalment es il·legal i no es podrà portar a terme? I a sobre CiU i ERC els avalen?
Com sempre enganyant els torellonencs ara resulta que els invertirem amb el  camp de futbol del barri de Montserrat farem un altre parc infantil quant no podem ni mantenir els que actualment tenim, i a sobre tota la inversió que vàrem fer amb vestuaris, marcador electrònic etc .no va servir per res quant tenim coneixement que joves del poble estaven interessat en tornar a jugar amb aquest camp de futbol i l’ajuntament el si va denegar això es diu fomentar l’esport.
9.per des de la regidoria de seguretat s’amaga  informació als torellonencs de fets delictius?
No es mes lògic que el ciutadà sàpiga els fets delictius per prendre mesures de seguretat?
10.com es possible que grups de la oposició en cua si tota la legislatura nomes presentin dos o tres mocions i cap del poble on es  seu programa electoral?
10.tenque el casc antic amb pilones això fomentarà el comerç? Nosaltres creiem que no i a sobre els que no visquem al casc antic no podrem passar amb el nostres vehicle que no paguem impost de circulació ?
11.poc manteniment de les instal·lacions municipals aquest ajuntament per deixadesa no porta un manteniment com cal per exemple les piscines d’estiu ara els torellonencs a paga piscina nova però per que ?mai varen porta un manteniment i estaven totalment degradades ,pèrdues d’aigua, gespa amb mal estat ,trèiem el bar de la piscina per que els torellonencs marxin a la de sant viçents .plaça  joanot Martorell cap manteniment però segur que en poc temps ens gastarem un altre milió d’euro per ferla nova.
12.com es possible darrera l’estació zona del marta mata fins el carrer ausia march tinguem mes de vuit parcs infantils i zones verdes que serveixen a la nit per que el jovent es reuneixi per fe algun botellon i alguna cosa mes .però clar tots els torellonencs a pagar amb els nostres impostos.
13.pujades cada any de las taxes amb els comerciants això es fomentar el comerç?
14.pxc torelló ens em queixat inclús presentat propostes de les barreres arquitectòniques que amb obra nova no es respectin ,passos  de vianants amb esgraó, zones peà tonals amb mal estat etc.
15.obres inacabades i perill per els peatons moltes de elles apunt de enderroc i aquest ajuntament no fa re.
16.per que no es promociona el civisme a les escoles aquest ajuntament nomes es dedica a fer ordenances per sancionar i fer caixa.
17.aquesta legislatura l’ajuntament nomes es pot dir que el que mes acumula son contenciosos administratius serà per que no fa les coses com es tenen que fer en portem nou i sembla que arribaran mes abans que acabi la legislatura però tranquils que això o paguem els torellonencs amb els nostres impostos.
18.per que aquest ajuntament avalat per els grups de la oposició es dedicant a fer obra nova però clar amb les famoses contribucions especials que no s’han donat conte  que molts torellonencs estan a l’atur? No paguem prou impostos?
19. com es possible que els plans de ocupació i els cursos subvencionats per el pla de barris tinguis que viure al casc antic? Això es el que diuen a la realitat els que entrant de agents cívics ningú viu al casc antic a qui coneixen?
20.moltes queixes de ciutadans per causa de locals de lloguer qui controla això? Tindria que controlar la regidoria de seguretat però tenim ciutadans farts de fer instancies i queixes a la policia local.
21.cedim locals municipals per la ACN però després un ciutadà demana un local el un altre activitat no el cedim no es mes important el ciutadà que una agrupació que a sobre cada any l’ajuntament li paguem amb els nostres impostos?
22.queixes de futbol torelló per que no tenen cap sala quant en tenim de tancades per que els pares es puguin esperar a l’hivern mentre esperen els seus fills surten dels entrenaments.
Posem problemes al bar del camp de futbol tornem al mateix això es fomentar que la gent acudeixi a veure actes esportius i es promocioni el comerç?
23.per que aquest ajuntament no promociona l’obra petita com arreglar façanes etc.
24.per que no es promociona una policia de barri que no nomes es dediqui a sancionar si no de parlar amb el ciutadà dels problemes de seguretat ,de incivisme que poden patir i queixes en general , no es millor abans de sancionar el ciutadà que para un moment per fer una petita compra a algun comerç avisar-lo i no sancionar directament?
25.per que no es promociona els locals vuits de torelló per fer alguna activitat comercial baixant les taxes.
26.per que a torelló l’ajuntament nomes promociona festes populars  encarades a veure alcohol?
27. per que no es torna a la seva antiga ubicació del mercat setmanal a la plaça nova ,plaça vell i plaça del ajuntament tots els pobles tenen els mercats a les seves places torelló com sempre diferent, el nostre grup vàrem presentar una proposta i tots els grups varen votar encontra.
28. per que no fem un mercat al barri Montserrat verm recollir mes de mil firmes peró clar CiU, PSC , ERC i ICV no conten amb el ciutadà.
29.Per que icv ,CiU ,ERC i ICV polititzen una organització formada per torellonencs que no ens fotin el tren si després els deixar tirats? Tot val per el redit electoral?
30.queixes de molts comerciants com el del bar bugati  per actuacions  policials una mica dubtoses. Que fa el senyor regidor de seguretat cada dia es mes normal veure escrits en diari en contra de la seva gestió amb seguretat i comerç.


31.pxc torelló seguirà defensant primer els de casa encara que CiU ,ERC, PSC i  ICV sembla que prefereixen els de fora.
32. per que l’equip de govern cedeix escoles de torelló per celebrar el ramada? quant esta prohibit tenir símbols catòliques ,qui paga el llum,nateixa etc. 
33.per que a torelló es deixen perdre festes com la fira de la natura?


34.com es possible que el senyor Jordi casals presenti una moció i que di aprovada per tots els grups del consistori  per realitzar un mercat de pagès i no s’arriba afer per falta de comerciants segons ell? Primer no es tindria que parlar i fe un estudi per veure si es pot portar a terme el que presentes?, quina serietat pot tenir un regidor de comerç que presenta mocions i no es porten a la practica?


35. Estimar-se  torelló es percebre un sou mensual de 3.000 euros mensuals? Sense tenir dedicació exclusiva  Nosaltres creiem que no, molts torellonencs passant  amb 426 euros i alguns sense cap ingrés, no creuen que la política municipal  no es lògic tenir aquests sous. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario